fbpx

Дермални филъри за лице и устни

Дермални филъри за лице и устни

Дермални филъри за лице и устни Apriline® са иновативни био дермални продукти, създадени от швейцарската компания Suisselle. Suisselle е иноватор в медицинските изделия и естетична индустрия.

Качествените продукти на Suisselle се фокусират върху най-честите кожни несъвършенства, като акне, бръчки, стареене на кожата. Всички продукти на Apriline® се прилагат неинвазивно или минимално инвазивни, без необходимост от обща анестезия.

Mисията на Suisselle е да внедрява най-новите научни технологии в най-напредналите продукти за красота. Те залагат на ефективност, технология, безопасност и безкомпромисно качество на продуктите.

APRILINE® Forte

Продукт с многостранно действие за дълбоко лечение в няколко области на лицето. Коригира дълбоки бръчки и подобрява контурите на лицето. Възстановява обема на меките тъкани, като същевременно подобрява еластичността на кожата. Увеличава нейната плътност. Често се използва в областта на бузите, назолабиалните гънки, марионетни линии, брадичката и при лицеви депресии. Продуктът осигурява незабавни резултати, които правят кожата блестяща и по-млада.

APRILINE® Normal


Универсалният продукт в гамата филъри, който се използва върху лицето. Коригира фини и умерени бръчки на челото, глабеларни линии, назолабиални гънки, периорални бръчки и марионетни линии. Използва се и за увеличаване обема на устните.

APRILINE® Hydro


Използван за мезотерапия с цел подобряване на тонуса и еластичността на кожата. Продуктът осигурява незабавни резултати като прави кожата сияйна. Използва се върху лицето, шията, деколтето, ръцете. Препоръчително е да има от 3 до 5 процедури с интервал между всяка сесия от 3 до 4 седмици.

APRILINE® Hair Line – филър за коса


Подсилващ комплекс за растеж на косата с ХК, витамини, аминокиселини и пептиди. Подхранва кожата на главата и укрепва космените фоликули. Ускорява растежа, предотвратява косопада и побеляването на косата.

 

Харесахте ли страницата? Споделете я!