Естетично възстановяване на зъби

Естетична стоматология Пловдив

Естетично възстановяване на зъби в Дентал Арт Пловдив ж.к. Тракия. В тази насока нашият екип от стоматолози работи в няколко направления: Порцеланови фасети, Циркониеви коронки, Циркониеви коронки и мостове, Керамични коронки

Порцелановите фасети са най-естетическия и модерен начин за промяна на формата, цвета и позицията на зъбите за постигане на блестяща усмивка.Фасетите са тънки порцеланови люспи, които се залепят върху предната част на зъбите.Те са практично и дългосрочно решение за естествена и красива усмивка.

Керамичните коронки са едно от най-съвременните решения в случай на възстановяване на силно разрушени или фрактурирани зъби.Те не дразнят венеца и не създават дискомфорт. Не предизвикват оцветяване на венеца до ръба на короната / метало – керамичните короните го направят/.Не предизвикват алергични реакции и няма усещане за метален вкус в устата. Керамичните коронки са най-модерния и естетически издържан избор за перфектна усмивка.

Циркониевите коронки и мостове са най-високо технологично изработени и широко се използва в стоматологията. Те са изключително устойчиви и се прилагат за мостове с един или повече липсващи зъби.Цирконий се превръща в един от най-използваните и предпочитани материали за зъбни коронки. Неговите предимства са:

  • Изключително здрав
  • Издържат на износване
  • Абсолютно подобие на естествените зъби
  • Не съдържат метал
  • Биосъвместима
  • добра естетика

естетично възстановяване на зъбиестетично възстановяване на зъбиестетично възстановяване на зъби

естетично възстановяване на зъбиестетично възстановяване на зъбиестетично възстановяване на зъби

естетично възстановяване на зъбиестетично възстановяване на зъби

Естетично възстановяване на зъби

 
Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги от първите информирани за всички новости, снимки и мнения на пациенти.