fbpx

Лазерно лечение на пародонтит / пародонтоза и гингивити

Лечение с лазер на венци или лазерното лечение на парадонтит е съвременният метод в стоматологията за безболезнен кюретаж на пардонталните джобове /венечен джоб. Увредената тъкан се премахва без използването на скалпел, осигурява стерилност и в същото време много по-бързото възстановяване на венеца. Лазерно лечение на пародонтит пародонтоза и гингивитиЛазерното лечение на зъби има мощна биостимулираща функция, която ускорява заздравителните процеси на тъканите и регенерацията на загубената от пародонталното заболяване кост. При лечение на пародонтит се използват медикаменти, но с лазерното лечение ефектът им ще бъде по-силен и можем да сведем до минимум употребата на антибиотици. Процедурата се прави изцяло и само с лазера, а възстановяването е много по-бързо.

Лазерно лечение на пародонтит е еднократно, процедурата е бърза, а резултатът без риск и усложения. Повторна процедура може да се наложи след година и дори повече. Периода за повторение на лазерното лечение на пародонтит зависи от степента на заболяването.

За засилване на ефекта и поддържане на лечението, процедурата се продължава с терапевтичен лазер- червен и инфрачервен.

За повече информация и кослутации можете да се свържете с нас на дадените телефони или да запишете час през контактната ни форма. 

Лечение с лазер на прорастнали венци.

лечение с лазер на венци

 

 

 

 

Резултат 3 дни след лечението

 

 

 

Харесахте ли страницата? Споделете я!