Циркониеви коронки

Циркониеви коронки

Циркониеви коронки се изработват от циркониев оксид, като от него се изработват и мостове. Това е материал, който прави зъбите да изглеждат напълно естествени,красиви и здрави. Циркониевите коронки са особено подходящи за всеки, тъй като добре се приемат от всеки организъм.
Нашият екип от стоматолози ще ви постави циркониеви корони или мост и резултатът ще бъде – красиви, стабилни,трайни коронки и мостове и най-важното: добре поносими за вашия организъм.
Целта на стоматологията е да се използват качествени материали за лечение, но също така се превръща в естетическа стоматология, която може да предложи на всеки пациент здраве, качество и прекрасна усмивка. Това налага внедряването на нови материали, които да отговорят на тези тенденции. Така естетиката на короните, мостовете и фасетите постепенно се подобрява.

Циркониевият оксид се произвежда от естествени суровини и е известен още като керамичната стомана. Авангардният материал има много привърженици сред стоматолозите и техните пациенти, защото е естетичен – с по-добра прозрачност от металокерамиката, неметален и добре поносим, дълготраен и устойчив.

Прочети още по темата

Клинични случай