fbpx

Циркониеви коронки

Циркониеви коронки се изработват от циркониев оксид, като от него се изработват и мостове. Това е материал, който прави зъбите да изглеждат напълно естествени, красиви и здрави. Циркониевите коронки са подходящи за всеки пациент, тъй като се приемат добре от всеки организъм.
Нашият екип от стоматолози ще ви постави циркониеви корони или мост и резултатът ще бъде – красиви, стабилни, трайни коронки и мостове и най-важното: добре поносими за вашия организъм.
Целта на стоматологията е да се използват качествени материали за лечение, но също така се превръща в естетическа стоматология, която може да предложи на всеки пациент здраве, качество и прекрасна усмивка. Това налага внедряването на нови материали, които да отговорят на тези тенденции. Така естетиката на короните, мостовете и фасетите постепенно се подобрява.

Циркониеви и керамични коронки
Циркониеви и керамични коронки на фронтални зъби с множество кариеси и стари пломби. Това наложи наложи поставянето на корони. Чрез циркониевите и керамични коронки се постига висока естетика и здравина.
Циркониеви и керамични коронки на фронтални зъби
Циркониеви и керамични коронки на фронтални зъби

Циркониевият оксид се произвежда от естествени суровини и е известен още като керамичната стомана. Авангардният материал има много привърженици сред стоматолозите и техните пациенти, защото е естетичен – с по-добра прозрачност от металокерамиката, неметален и добре поносим, дълготраен и устойчив.

Прочети още по темата

Харесахте ли страницата? Споделете я!