Алайнери вместо брекети

Алайнери вместо брекети, могат да се използват за решаване на следните проблеми:

– растояния между зъбите
– струпване на зъби, поради недостиг на място
– отворена захапка
– кръстосана захапка
– неподредени зъби
– неравни зъби
За повече информация за системата modernclear: www.modern-clear.de
Преди да започне лечението, може ли да видим прогнозата и резулата от изправените вече зъби?Отговорът е Да, може!
Преди да поръчате вашите алайнери, ние ще ви покажем 3D симулация на предвиденото придвижване на зъбите и резултата, който се очаква да се получи. По този начин вие може да започнете лечението с алайнери само ако сте на 100% съгласни с прогнозата и резултата.

Каква е цената на лечението с алайнери?
За всеки отделен случай се изговаря индивидуален план на лечение. Това означава, че за по-сложните случаи е необходимо повече време, отколкото за други, които може да се осъществят за няколко месеца. В зависимост от продължителността на лечението и необходимия брой алайнери се изчислява крайната цена на целия лечебен план.

Как работи системата Modernclear?
Алайнерите оказват натиск върху зъбите и леко ги придвижват към желаната позиция. В резултат на което зъбите се изправят.
Алайнерите Modernclear се носят 21 часа на ден. Това означава, че трябва да ги носите дори и през нощта. Сваляте ги само по време на хранене и когато ги почистване. Това не е проблем, защото алайнерите са прозрачни и почти незабележими!
Modern clear се състои от сет от алайнери. Всеки алайнер се носи по 2 седмици преди да преминем на следващия.
В края на лечението Вие получавате ретайнер, който ще задържи зъбите в новата позиция. Така ние можем да гарантираме, че новата , красива усмивка ще се запази за постоянно!

Харесахте ли страницата? Споделете я!