Добре дошли в Дентален център Дентал Арт

Дентален център Дентал Арт започва своята дейност през 2011 година, основан и ръководен от управителите Д-р. Атанас Печилков и Д-р. Яна Канлиева.

Центърът работи със собствена зъботехническа лаборатория с управител – зъботехник Николай Канлиев. Той менажира успешна зъботехническа практика вече 30 години.

Разполагаме с модерна и прецизна апаратура, за да постигаме най-високи резултати в денталното лечение. Предлагаме широка гама от стоматологични  услуги, за пълна рехабилитация на устната кухина.

При нас може да получите професионално отношение, диагностика и план на лечение съответстващо на вашите индивидуални нужди и възможности.

 

циркониеви коронки

Нашият екип

Д-р Атанас Печилков
Член на Българския Зъболекарски Съюз – Специалист Орална хирургия

Преминал сертифицирани обучения в сферата на спешна стоматология, имплантология, ендодонтия и терапия. Специализира орална хирургия в УМБАЛ „Света Марина „- Варна. Ординатор в клиника по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ „Света Анна“- София. Притежава богат опит в сферата на имплантологията, усложнения вследствие имплантологично лечение както и лечение под обща анестезия

стоматолози Пловдив Велинград
Д-р Яна Канлиева
Член на Българския Зъболекарски Съюз

Преминала сертифицирани обучения и курсове в сферата на естетичната стоматология,  протетично- възстановителна дентална медицина,  детска стоматология. Притежава международен сертификат за работа  поставяне на хиалуронови  филъри в лицевата област. Преминала множество обучения и курсове в сферата на ортодонтията , поставяне на брекети и алайнери . Работи изцяло дигитална съвременна дентална естетично-възстановителна медицина
с най-съвремена техника и апаратура.

зъболекари Пловдив Велинград
Николай Канлиев
Зъботехник

Завършва зъботехника през 1989г. в гр.Пловдив. Продължава своето обучение и квалификация с множество български и чуждестранни лекции и курсове. Участва в съвместна работа в екип с други лаборатории и колеги от цяла България по комплексни ортопедични случаи. Интересите му са надимплантно протезиране, моделно-ляти протезни конструкции със ставни фрез елементи, естетични конструкции във фронтална лицева област.

зъботехници Пловдив
Д-р Тинка Тоскова
ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ЗЪБОЛЕКАРСКИ СЪЮЗ

Завършва факултета по Дентална Медицина гр.Пловдив. Член на Български Зъболекарски Съюз. Посещава множество курсове в областа на естетични, директни и индиректни възстановявания, ендодонтията и протезиране. Преминала множество обучения и курсове за работа в сферата на детската дентална медицина, консервативно зъболечение и терапия.

Д-р Дечевска
Детска стоматология и терапия
Член на Български лекарски съюз

Завършва МУ Пловдив през 2004 година. Член на Българския зъболекарски съюз. Преминала сертифицирани обучения и курсове в сферата на естетичната стоматология,  протетично- възстановителна дентална медицина,  детска стоматология. Преминала множество обучения в страната и чужбина за работа под микроскоп на сложни ендодонтски случай, вадене на счупени инструменти
под микроскоп, терапевтично лечение на грануломи и комплицирани случай. Интересите са й в сферата на консервативно-терапевтичната дентална медицина.

Д-р Мария Тенева

Лекар по дентална медицина, Член на българския зъболекарски съюз

Завършва факултета по дентална медицина в град Пловдив.Посещава множество курсове в областта на директното и индиректното възстановяване и ендодонтията.

зъболекарки кабинети Пловдив

Стоматологични кабинети Дентал Арт

В Дентал Арт предлагаме висококачествено лечение с най-модерни материали и апаратура. 
• Орална хирургия
• Кореново лечение на зъби
• Изграждане на зъби
• Поставяне на композитни пломби
• Поставяне на зъбни импланти
• Детска стоматология
• Естетична стоматология
• Поставяне на дермални филъри
• Поставяне на зъбни коронки – циркониеви, металокерамични, керамични
Всичко за вашето лечение, здраве на устната кухина и красива усмивка в стоматологични кабинети Дентал Арт.
За записване на часове, моля, използвайте контактната ни форма или дадените телефони за връзка.