Естетично възстановяване на зъби

Естетично възстановяване на зъби в Дентал Арт . В тази насока нашият екип от стоматолози работи в няколко направления: Порцеланови фасети, Циркониеви коронки, Циркониеви коронки и мостове, Керамични коронки

Порцелановите фасети са най-естетическия и модерен начин за промяна на формата, цвета и позицията на зъбите за постигане на блестяща усмивка.Фасетите са тънки порцеланови люспи, които се залепят върху предната част на зъбите.Те са практично и дългосрочно решение за естествена и красива усмивка.

Керамичните коронки са едно от най-съвременните решения в случай на възстановяване на силно разрушени или фрактурирани зъби.Те не дразнят венеца и не създават дискомфорт. Не предизвикват оцветяване на венеца до ръба на короната / метало – керамичните короните го направят/.Не предизвикват алергични реакции и няма усещане за метален вкус в устата. Керамичните коронки са най-модерния и естетически издържан избор за перфектна усмивка.

Циркониевите коронки и мостове са най-високо технологично изработени и широко се използва в стоматологията. Те са изключително устойчиви и се прилагат за мостове с един или повече липсващи зъби.Цирконий се превръща в един от най-използваните и предпочитани материали за зъбни коронки. Неговите предимства са:

  • Изключително здрав
  • Издържат на износване
  • Абсолютно подобие на естествените зъби
  • Не съдържат метал
  • Биосъвместима
  • Добра естетика

естетично възстановяване на зъбиестетично възстановяване на зъбиестетично възстановяване на зъби

Естетично възстановяване на зъби

 
Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги от първите информирани за всички новости, снимки и мнения на пациенти.

 

Харесахте ли страницата? Споделете я!