Лицево челюстна хирургия – Д-р Димов

Лицево челюстна хирургия – Д-р Димов

В дентален център „Dental Art“ ще имате възможност да направите консултация с един от най-добрите специалисти в областта в страната. В нашият стоматологичен център ще можете да запазите своя час за консултация и преглед.

За преглед и диагностика на комплицирани случаи като:
-оперативно премахване на ретинирани мъдреци (задържани в костта зъби);
-поставяне на импланти на тотално обеззъбени челюсти;
-оперативни намеси в устната кухина и необходимост от обща анестезия;
-ранна диагностика на заболявания в устната кухина;
И още…

За консултации и диагностика в лицево-челюстната област в ДенталАрт гостува Д-р Константин Димов – водещ лицево-челюстен хирург у нас.

Завършва магистратура по дентална медицина през 1997 г., хуманна медицина – 2003 г. и здравен мениджмънт през 2010 г. От 2008 г. притежава специалност по лицево-челюстна и орална хирургия.

До лятото на 2019 г. е бил начело на отделението по Лицево-челюстна хирургия в УМБАЛСМ „Пирогов“, а от няколко месеца е част от екипа на УМБАЛ „Св. Анна“. Консултант е по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ „Бургас“ и МБАЛ „Дупница“.

Д-р Димов притежава множество субспециализации във водещи травматологични центрове в европейските градове Улм, Берлин, Виена и Грац. Член е на Експертния съвет по лицево-челюстна хирургия към Министерство на здравеопазването, на Европейската асоциация по Лицево-челюстна хирургия, член и координатор е на Arbaitschaft für Osteosynthese-AOCMF и член на Комисия по етика за многоцентрови изпитвания към Министерство на здравеопазването.

С предварително запазване на час на телефон 0876860166.

Харесахте ли страницата? Споделете я!