Мезотерапия RRS

Мезотерапия RRS

Мезотерапия RRS са уникални формули с високо пречистени и максимално ефективни съставки. Научно доказано е действието им по повърхността на кожата, както и действието им в дълбочина. 

Изберете между интензивно подмладяване, възстановяване на хидробаланса в дълбочина или продотвратяване на дермалната атрофия. При фотоейджинг или с релаксиращ ефект. Формула за мезотерапия с лифтинг ефект или пигментация. Мезотерапия за околочен контур, при стрии и паникулопатия. 

Мезотерапията на RRS съдържа неомрежена хиалуронова киселина и може да се прилага върху областите на лицето, шията, деколтето. Може да се използва в зоните на гърба, лактите и ръцете. Също така се използва като дермален имплант при кожни депресии, причинени от линеарни разкъсвания – стрии. Благодарение на уникалната си формула, RRS мезотерапията дава видими и дълготрайни резултати. 

За всяка терапия с хиалуроновата кисели за мезотерапия на RRS се прилага определен протокол за работа, което включва:

  • честота на приложение на продукта
  • колко процедури да се извършат
  • каква комбинация да се направи между различните продукти, за да бъде резултатът максимално най-добър

Разбира се, най-добрият начин за консултация е да запишете час при нас и изберем най-подходящата процедура и продукт за вас. Всяка кожа е строго индивидуална и има своите особености и капризи. За това срещата с вас ще е най-добрата консултация за изпълнение на вашият план за подмладяване и изглаждане на несъвършенства. Очакваме ви!

Харесахте ли страницата? Споделете я!