Поставяне на зъбни импланти при загъба на зъби

Поставяне на зъбни импланти при загуба на зъби

Днес половината от населението е засегнато от загуба на един или повече зъби. Външният вид и социалните ни дейности представляват важна част от начина ни на живот. Следователно загубата на зъб може да бъде сериозен личностен проблем.

Благодарение на настъпилият прогрес в сферата на имплантологията имате възможност да подобрите начина, по който изглеждате.

Загубана на зъб води до загуба на кост около мястото, заемано до този момент от корена. При загуба на костно вещество проблемите свързани с липса на стабилност могат да доведат до подвижност и нестабилност на протезата.

Продължителната загуба на костна тъкан в горната и долната челюст може да засегне изгледа на профина на пациента, създавайки състаряващ ефект.

Чувството на неудобство от неприятни адхезивни кремове, затруднение при дъвчене и говор, гадене и неспиращ процес на загуба на кост са най-честите последици от загуба на зъби.

Инвестирайте в себе си!

Зъбните импланти са сравнително скъпо лечение. В сравнение с негативните последствия и допълнителните разходи при останалите видове лечение, много пациенти се убеждават, че имплантите са изгодно решение.

Вашето време е ценно, а други видове лечение изискват корекции, специално почистване и периодична подмяна на протези или мостове. Що се отнася до зъбните импланти, след първичното хирургично лечение, можете да подновите ежедневният си начин на орална хигиена.

Зъбните импланти са признати за най-висок стандарт за замяна на липсващи зъби. Те ви осигуряват по-добро здраве, самоувереност и подобряват качеството на живот.

Разчитайте на нас!

Ние ще ви разясним всички вариации на лечение подходящи за вас. За това не се чудете да ни потърсите за консултация и преглед в нашият Дентален център! Очакваме ви!

Харесахте ли страницата? Споделете я!