ПЪЛНА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА УСТАТА и вашата усмивка

Всички знаем, че първото впечатление често е най-трайно. Много хора са невероятно сдържани с усмивката си, което може да се дължи на обезцветени, липсващ, криви или повредени зъби. За да коригират този проблем, много пациенти избират да посетят своите зъболекари, за да научат повече за процеса на пълна реконструкция на устата.Ю

Пълната реконструкция на устата е процесът, който гарантира, че се чувствате уверени с усмивката си и цялостното си дентално здраве. Процесът на реконструкция може да включва много различни процедури, но ще бъде съобразен с вашите индивидуални нужди.

Много от процесите, които нашият екип може да използва, са предназначени да заменят или поправят горните и долните зъби. Това може да включва импланти, частични протези, мостове, пломби, избелване на зъби или изправяне.

Вашето дентално здраве
Единственият най-важен фактор за поддържане на здрави зъби е редовното четкане и почистване с конец. Полагат се допълнителни грижи, когато посещавате вашия зъболекар за вашите рутинни прегледи и почиствания. Въпреки че тези процеси могат да помогнат на много пациенти да подобрят или поддържат здравето на зъбите си, това може да не е достатъчно за всички.

Когато зъбите са криви, повредени или неравномерно разположени, могат да възникнат проблеми. Тъй като необичайните ъгли на зъбите са по-трудни за достигане, рутинната грижа за зъбите може да не е достатъчна за адекватно почистване на зъбите или повредените повърхности и кариесът може да се влоши с времето.

Предимства на пълната реконструкция на устата
Правата и здрава усмивка често дава на пациентите подобрено самочувствие и им помага да се чувстват по-комфортно на обществени места.
Пълната реконструкция на устата не само решава проблемите, които съществуват, но също така гарантира, че здравето на вашите зъби е приоритет. След приключване на процедурата можете да се чувствате уверени, че устата ви е здрава и по-лесна за поддръжка от преди. Много пациенти също се освобождават от болка, което им позволява да ядат и пият храните, на които някога са се наслаждавали.

Тъй като зъбите се разпадат, растежът на костите на челюстта може да бъде засегнат. Пълната реконструкция на устата чрез зъбните импланти спомага да се спре загубата на кост и да се поддържа съществуващата налична кост.
Пълната реконструкция на устата не предлага само заместител като лечение. В случай на повредени зъби, много от тях могат да бъдат възстановени с пломби и избелващи процедури, така че зъбите да паснат един на друг. Нашият екип ще направи всичко възможно, за да спаси вашите съществуващи зъби, преди да избере изваждане и подмяна.

Заболяването на венците е друг аспект, който ние може да проучим, като предложим помощ при използване на пародонтални или лазерни терапии. Тези лечения спомагат за подмяна и възстановяване на венците и подлежащата кост.

Обзор
Пълната реконструкция на устата може да ви помогне да върнете усмивката и увереността в ежедневието си. Ако обмисляте зъболекарски опции за възстановяване на усмивката си или коригиране на проблеми, които сте имали със зъбите си, помислете дали да не си уговорите среща с нашият екип още днес!

Ние ще се запознаем в детайли с цялостната необходима реконструкция на вашата устна кухина и можем да предложим специфичен индивидуален план на лечение конкретно и само за Вас
Пълната реконструкция на устата предлага и бъдещи ползи за здравето. С правилното разположение на зъбите и здравето на венците грижата за зъбите става по-лесна за поддържане и можете да очаквате по-малко здравословни проблеми в бъдеще. Представете си какъв може да бъде животът ви с блестяща и приветлива усмивка!

Харесахте ли страницата? Споделете я!