Терапия

Терапевтична стоматология
Лечение на ранни кариеси

Лечение на ранни кариеси в стоматологични кабинети „Dental Art“ Пловдив. Те трудно могат да се видят от пациента, тъй като са във вид на бели петна по зъбите. При редовно посещение за профилактични прегледи в нашите кабинети, те могат да бъдат диагностицирани на време и лекувани напълно безболезнено само с едно посещение.
Използваме инфилтриращ продукт „ICON“ – най-новият продукт на пазара за лечение на ранни кариеси. Лечението се провежда без болка, без упойка, без усложнения и дискомфорт. Това предотвратява развитието на кариес. Зъбът се запазва напълно здрав, като съхраняваме зъбната тъкан.

Много подходящ начин за лечение на ранни кариеси при деца и бременни жени. Това е вид профилактика от кариес, който все още е в стадии на бяло петно. С този материал ние повлияваме по-нататъшното развитие на кариеса.

Бялото петно на зъба е деминирализация на зъбната тъкан и в тази област структурата на зъба е отслабена. По този начин е много податлив на храни, които причиняват кариозното разрушение на зъбната структура. „ICON“ запечатва деминирализираната повърхност на зъба и спира развитието на кариес. 

Когато тези бели петна са по фронталните зъби, проблемът е и естетичен. Това е един неинвазивен метод за запечатване на зъба и коригиране естетичния дефект. Процедурата отнема 15-20 минути. 

Харесахте ли страницата? Споделете я!