Уголемяване на устни с хиалуронова киселина

Уголемяване на устни с хиалуронова киселина

Уголемяване на устни с хиалуронова киселина в „Dental Art“ . Д-р Яна Канлиева притежава международен сертификат за работа поставяне на хиалуронови филъри в лицевата област. В наши дни жените могат да коригират обема на устните и появилите се бръчки с безопасен метод чрез естествено съдържащ се в колагена на кожата продукт.

Първо е необходимо посещения за консултация, за да дискутираме какви са вашите желания и какви са възможните резултати. Така ние ще можем да ви предложим най-добрите варианти за вашият външен вид. Работим с качествени дермални филъри на световния пазар за естетични корекции на лицето.

„Revanesse“ – Kiss е продукта, който използваме за уголемяване на устните. Той е много мек и е най-близък до консистенцията на устните ви и придава естествен вид с желаният от вас обем. С него те изглеждат напълно естествени и красиви.


Уголемяване на устни с хиалуронова киселина


Процедурата трае около 30-40 мин. Преди това се поставя упойка – местна инжекционна анестезия, каквато се използва в стоматологията, за да няма болка и дискомфорт. По желание на пациента, можем да не използваме инжекционна анестезия, а контактна анестезия на устните чрез аплициране на крем или напръскване. Инжекционната анестезия блокира всякаква болка. Процедурата е напълно безопасна за тялото ви. 

Уголемяване на устни с хиалуронова киселина


След поставянето на хиалуроновата киселина в устните, се налага лек масаж, за да се омрежи киселината в устните и да получите перфектният резултат.

Страничен ефект може да бъде леко зачервяване и подуване, лека болезненост при докосване. Те отшумяват в рамките на 10 дена. При второ и трето посещение, тези симптоми на дискомфорт са значително по-слабо изразени и отшумяват по-бързо. 

„Revanesse Pure – фина по консистенция хуалуронова киселина, която се използва за инжектиране в повърхностния слой на кожата, за да коригира и опъне малките бръчици. Това е мезотерапия с хиалуронова киселина. 

„Revanesse“ – хиалуронова киселина с по-голяма плътност за попълване на по-дълбоки бръчки в областта на чело, веждите, около очите. Трайност от 9 месеца до 1 година. 

„Revanesse Ultra“ – омрежена хиалуронова киселина с много висока плътност за попълване на дълбоки бръчки, създаване на обем в областта на назобиалните гънки, марионетните линии, повдигане на устни ъгли, коригиране на скули и коригиране контура на лицето при увисване на мускулите в напреднала възраст. 

Харесахте ли страницата? Споделете я!