Лазерно премахване на фиброми

Лазерно премахване на фиброми – отстраняване на фиброми с лазер. Лазерното лечение е най-съвременният метод в стоматологията за безболезнен кюретаж. Лазерното лечение има мощна биостимулираща функция, която ускорява заздравителните процеси. Процедурата се прави изцяло и само с лазера, а възстановяването е много по-бързо.

Фибромът е доброкачествено образувание, което се появява на всякъде по повърхността на Лазерно премахване на фиброми Пловдив и Велиградкожата. Той се появява и на устните в следствие на травма, прехапване, неточни мостове, корони. Големината може да бъде различна – от дребно зърно до грахово топче. Повърхността му е гладка или грапава. С напредване на възрастта, фибромите могат да се разрастват.

Фибръмит може да бъде премахнат чрез лазер, като се пуска високо честотен ток. Чрез него се прави изрязване на фибромът и в същото време висок квъроспиращ ефект. Операциите направени с лазер са почти безкръвни. В същото време отстраняването му е лесно, бързо и безболезнено.

Заздравителният период е много по-бърз и безболезнен от стандартно премахване със скалпел. Интервенцията е еднократна и не се налага повторна процедура. Няма белег, тъй като няма шев. Преди премахването на фиброма с лазер, се прави хистологично изследване за потвърждаване на диагнозата. 

Харесахте ли страницата? Споделете я!