Прекрасната усмивка за която мечтаете

Много пациенти търсят начини да подобрят външния вид на зъбите си и цялостния вид на усмивката си, поради което много зъболекари започват да предлагат услуги за преобразяване на усмивката. Тези планове за лечение са индивидуализирани въз основа на личните нужди на пациента.

Преобразяването на усмивката може да включва различни възможности за лечение, включително
• Зъбни фасети
• Композитно изграждане
• Зъбни импланти
• Избелване на зъби
– Ортодонтско лечение

Пациентите, които обмислят някоя от тези опции, могат да се обърнат към нашия екип и да се посъветват какво е необходимо в техния конкретен случай за пълно преобразяване на усмивката.
Съображения

Когато обмисляте преобразяване на усмивката, важно е да помислите какъв е желаният от вас резултат, както и да разпознаете частите от усмивката си, които вече оценявате за неестетични, за да изготвите най-добрия план за лечение с нашият екип.

Нашият екип ще вземе предвид различни аспекти, когато разработва вашия план за лечение. Някои от нещата, които се вземат предвид, са вашият естествен цвят на кожата, форма на лицето, цвят на косата, фактори на зъбите (форма, дължина, ширина и цвят) и формата и цвета на устните ви, както и разбира се Вашите желания

Има няколко потенциални проблема, с нашият екип ще може да се справи, но е важно да разберете какво могат да направят и какви са техните ограничения.

• Цвят – много пациенти не са доволни от белотата на зъбите си. С течение на времето зъбите могат да се оцветят или обезцветят. Това може да се дължи на дентална хигиена, диетични фактори, употреба на тютюн или дебелината на емайла.
• Подравняване или разстояние – зъбите, които са неравномерно разположени или изкривени, са често срещан проблем, с който се сблъскват много хора. Можете да работите с вашия зъболекар, за да идентифицирате опции за изправяне на зъбите и коригиране на разстоянието между тях. Двете най-често използвани опции са алайнери и ортодонтия.
• Липсващи зъби – много пациенти се чувстват неудобно поради липса на зъби, което може да се случи поради различни причини. Нашият екип от специалисти ще може да ви предложи различни варианти и да замени липсващите зъби със зъбни импланти, мостове или частични протези.
• Баланс и цялостна естетика – Когато пациентите имат напукани или неравни зъби, стоматологичната работа е опция за възстановяване и подобряване на цялостния вид на усмивката ви.
• По-пълни бузи или устни – Има някои опции за козметична хирургия, които могат да помогнат за връщането на усмивката ви до по-младежки вид, включително ортодонтия или лицево-челюстни операции. Можете да обсъдите тези опции и други с нашия екип от хирурзи.

Има и редица естетически компоненти, които ще натежат в плана ви за преобразяване на усмивката:

• Дължина на зъбите – Много пациенти се притесняват от общата дължина на зъбите си. С течение на времето зъбите могат да се износят от употреба или повреда. Възстановяването на дължината на зъбите с помоща на фасети може да върне предишната им дължина и да придаде по-младежки вид.
• Линия на усмивка – Линията на усмивката е линията, която краищата на вашите зъби правят от единия ръб на усмивката ви до другия и в идеалния случай тази линия следва линията на устните ви, за да създаде симетрия, което ако не се получава при вас , ние можем да помогнем
• Пропорции на зъбите – Учените са изследвали вида на размера на зъбите и пропорциите, които са идеални за подобряване на вашия външен вид. Ние може да ви помогнем да определите какви са правилните пропорции за вас и какъв вид работа може да извърши, за да създаде външния вид, който искате.

Обзор
Ако искате да подобрите вида на усмивката си, моля, обадете ни се и си уговорете час, за да създадете план за преобразяване на усмивката, който е най-подходящ за вас!

Харесахте ли страницата? Споделете я!